Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Draxlmaier Satu Mare participă la Expoziția ”Fabricat în Satu Mare”
Draxlmaier Satu Mare  - Miercuri, 20 Mai 2015

Fabrica Draxlmaier din Satu Mare participă la a 5-a ediție consecutivă a expoziției ”Fabricat în Satu Mare”.

 Evenimentul este organizat de Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, în perioada 21 – 23 mai 2015. La standul DRÄXLMAIER vor fi expuse cablaje pentru mașini premium, produse de către sătmăreni pentru cele mai mari companii auto din lume.

„Este deja o tradiție pentru fabrica noastră să fie prezentă la această expoziție. Suntem mândri că în acest an venim în fața vizitatorilor cu rezultatele muncii a peste 6.500 de colegi. Fabrica noastră este una dintre cele mai stabile companii din punct de vedere al climatului de lucru, ceea ce conduce la creșterea productivității și, prin urmare, la creșterea volumului de comenzi venite din partea clienților pentru care lucrăm, livrându-le produse de calitate superioară. Suntem fabrica în care lucrează cei mai mulți dintre locuitorii județului și este firesc să ne alăturăm celorlalte companii care produc și oferă locuri de muncă în Satu Mare în cadrul acestui eveniment anual”, a declarat Sorin Ghiță, directorul fabricii DRÄXLMAIER Satu Mare.

La standul fabricii vor fi expuse cablaje de ultimă generație, iar cei interesați pot afla de la reprezentanții companiei povestea acestora - cum un simplu fir se transformă în cablaj.

La DRÄXLMAIER Satu Mare se produc anual mii de kilometri de cablaje. Pentru a pune în mișcare un bolid de sute cai putere este nevoie de peste 4 kilometri de cabluri produse la fabrica din Satu Mare. Un astfel de cablaj poate cântări peste 60 de kilograme.

DRÄXLMAIER Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și în Satu Mare în 1999. În prezent, compania are aproximativ 15.000 de angajați în 5 arii de producție care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul auto din România.

Despre DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 55.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează clienților console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2014, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 3,4 miliarde de euro.

Printre clienții noștri se numără Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla și Volkswagen.

 

 

 

2043 vizite
Distribuie pe